Nieuwe merken bij Verbakel Mode

04/04/2011

Voor het nieuwe seizoen heeft Verbakel Mode een aantal nieuwe merken in de collectie! Dit zijn Tommy Hilfiger, Woolrich, Napapijri voor de heren en Armani, Corel, Luisa Cerano, Gerard Darel, Woolrich en TOV Essentials bij de dames.

Kijkt u verder op de site voor de collectie of komt u naar onze vestiging te Voorburg. Een overzicht van enkele merken;

Tommy Hilfiger

Het Amerikaanse modehuis is aan een opmerkelijke opmars bezig richting het topsegment kleding. De collectie is erg uitgebreid en Verbakel Mode voert nu ook de kostuums van Tommy Hilfiger, zeer eigentijds en van uitmuntende uitstraling en kwaliteit. Verbakel Mode voert Tommy Hilfiger dit jaar voor het eerst en enkel voor heren.

Woolrich

Sedert 180 jaar is Woolrich kenmerkend voor haar innoverende kleding, zo introduceerde Woolrich de ''zipper'' in heren broeken. Tevens faciliteerde Woolrich de kleding voor Admiral Byrd's expeditie naar Antartica in 1939, 1940 en 1941. Woolrich is gevestigd te Woolrich USA en timmert hard aan de weg met haar zeer exclusieve winterkleding welke elke koude winter kan doorstaan. Verbakel Mode voert Woolrich voor zowel heren als dames.

TOV Essentials

TOV Essentials voert tassen en sieraden welke een Italiaanse uitstraling van luxe geven. TOV Essentials onderscheidt zich door een geraffineerde stijl, stoer en luxe tegelijkertijd met een zeer subtiele vormgeving.

Louisa Cerano

Louisa Cerano, Italiaanse kwaliteit welke zich wil meten met Chanel. Zeer exclusieve mooie stoffen, draagcomfort en zeer fijne kleuren. Exclusief zoals u dit verwacht van Verbakel Mode.